Το 1ο Συνέδριο ΜΚΟ στη Κύπρο

To 1ο Συνέδριο ΜΚΟ στην Κύπρο!

Συνεργασία: Το Κλειδί για τη Δημιουργία Θετικής Κοινωνικής Επίδρασης

Κοινωνική Προσφορά:
Χορηγός Επικοινωνίας:
Χορηγός Φιλοξενίας:
Υπό την Αιγίδα:

Λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο 1ο Συνέδριο ΜΚΟ στη Κύπρο και τον περιορισμό βάση διαταγμάτων του Υπ. Υγείας στον αριθμό ατόμων που μπορούν να παρακολουθήσουν το Συνέδριο δια ζώσης στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Στροβόλου, η οργανωτική επιτροπή του Συνεδρίου έχει αποφασίσει να μετατρέψει την εκδήλωση σε hybrid έτσι ώστε να δωθεί η ευκαιρία σε μεγαλύτερο κοινό να παρακολουθήσει τις παρουσιάσεις των εξέχοντων ομιλητών μας και διαδικτιακά μέσω Facebook live μιας και οι εγγραφές με φυσική παρουσία έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον σας.

Σε μία προσπάθεια να εξοπλίσουν τους τοπικούς ΜΚΟ με τα κατάλληλα εφόδια αλλά και τις εξειδικευμένες γνώσεις έτσι ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις στην εργασία τους αλλά και να αναπτυχθούν συνέργειες μεταξύ τους, η Grow Sustainability Consulting και το European Institute of Management and Finance (EIMF) διοργανώνουν το 1ο Συνέδριο ΜΚΟ στη Κύπρο!

Το Συνέδριο

Το συνέδριο θα αποτελείται από μία σειρά παρουσιάσεων, διαλέξεων και συζητήσεων από διακεκριμένους ομιλητές τόσο από Κύπρο όσο και από το εξωτερικό οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον τομέα της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης αλλά και άλλοι ειδικοί εμπειρογνώμονες γύρω από πολλά και διάφορα θέματα που ενδιαφέρουν ένα ΜΚΟ σήμερα όπως:

 

– Διακυβέρνηση
– Οικονομική Διαχείριση
– Ανάπτυξη πόρων
– Εθελοντισμός / Ανάπτυξη – Ανθρωπίνου Δυναμικού

– Ακτιβισμός
– Ψηφιακός Μετασχηματισμός

– Αξιοποίηση ψηφιακών μέσων & τεχνολογίας

Ακροατήριο

Το συνέδριο είναι ανοικτό σε όλους όσους εργάζονται εθελοντικά και μη σε Μη- Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς (ΜΚΟ) στη Κύπρο.

Ημερομηνία

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Ώρα

08:30-16:00

Χόρος

Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου

Είσοδος

Ελεύθερη (απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής)

Χρειάζεστε Περισσότερες Πληροφορίες;

Λάβε Μέρος στο 1ο Συνέδριο ΜΚΟ στην Κύπρο!