2ο Συνέδριο ΜΚΟ: Κλιματική Κρίση – Ανθρωπότητα σε Κρίση

2ο Συνέδριο ΜΚΟ: Κλιματική Κρίση – Ανθρωπότητα σε Κρίση

Κλιματική Κρίση – Ανθρωπότητα

σε Κρίση | #CyNGO24

Διοργανωτές
Χορηγός Επικοινωνίας
Χορηγός Φιλοξενίας
Υπό την Αιγίδα

Το 2ο Συνέδριο ΜΚΟ έχει ως στόχο να εξοπλίσει τους τοπικούς ΜΚΟ με τα κατάλληλα εφόδια και εξειδικευμένες γνώσεις έτσι ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις στην εργασία τους αλλά και να αναπτύξουν συνέργειες μεταξύ τους. Το συνέδριό διοργανώνεται από την Grow Sustainability Consulting και το European Institute of Management and Finance (EIMF), την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου από τις 09:00-15:00.

Το Συνέδριο

Φέτος το συνέδριο με τίτλο: “Κλιματική Κρίση – Ανθρωπότητα σε Κρίση” επικεντρώνεται σε θέματα περιβάλλοντος και απευθύνεται κυρίως σε Μ.Κ.Ο με βασικό σκοπό τη προστασία του περιβάλλοντος. Το συνέδριο θα αποτελείται από μία σειρά παρουσιάσεων, διαλέξεων και συζητήσεων γύρω από πολλά και διάφορα θέματα που ενδιαφέρουν ένα ΜΚΟ σήμερα όπως τον Ρόλο συνεργειών για τις ενέργειες των ΜΚΟ, Ανάπτυξη πόρων, Ακτιβισμός, και Έρευνα, με ιδιαίτερη έμφαση να υπάρχει στον ρόλο των ΜΚΟ για την αναχαίτιση της κλιματικής αλλαγής.

 

Η επιλογή αυτής της θεματικής είναι καθοριστική σε αυτό το χρονικό σημείο γιατί η κλιματική αλλαγή αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα σήμερα. Η αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη, η αλλαγή του κλίματος και οι συνέπειες τους στην υγεία, την οικονομία και την κοινωνία είναι ανησυχητικές.

Ακροατήριο

Το συνέδριο είναι ανοικτό σε όλους όσους εργάζονται εθελοντικά και μη σε Μη- Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς (ΜΚΟ) στη Κύπρο. Είσοδος ελεύθερη.

Ημερομηνία

Τρίτη | 27 Φεβρουαρίου 2024

Ώρα

09:00- 15:00

Χώρος

Είσοδος

Ελεύθερη (απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής)

Χρειάζεστε Περισσότερες Πληροφορίες;

Λάβε Μέρος στο 2ο Συνέδριο ΜΚΟ στην Κύπρο!

Celebrate 9 Years with EIMF

EIMF Has Assisted 6,000+ Professionals Get Certified

 

Ready for your next professional certification? Choose from 9 self-paced eLearning courses and enjoy a 30% discount!

*complete your purchase before 21 April 2024

Starts 20 February 2024

Master in Governance,
Risk & Compliance

Accredited by the CyQAA, our GRC programme empowers you to navigate complex regulations, manage risks, and fortify governance structures. Dive into a dynamic learning experience that ensures ethical operations, regulatory compliance, and risk reduction.

✅ Explore Scholarships & Financial Aid ✅ Discover the Match Funding Scheme