2ο Συνέδριο ΜΚΟ: Κλιματική Κρίση – Ανθρωπότητα σε Κρίση

2ο Συνέδριο ΜΚΟ: Κλιματική Κρίση – Ανθρωπότητα σε Κρίση

#CyNGO24

Η Grow Sustainability Consulting και το European Institute of Management and Finance (EIMF) διοργανώνουν την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου (Παγκόσμια Μέρα ΜΚΟ) από τις 9:00-15:00 το 2ο Συνέδριο ΜΚΟ με τίτλο «Κλιματική Κρίση – Η Ανθρωπότητα σε κρίση». Το συνέδριο έχει ως στόχο να εξοπλίσει τους τοπικούς ΜΚΟ με τα κατάλληλα εφόδια και εξειδικευμένες γνώσεις έτσι ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις στην εργασία τους αλλά και να αναπτύξουν συνέργειες μεταξύ τους.

Όπως προδίδει και ο τίτλος, φέτος το συνέδριο επικεντρώνεται σε θέματα περιβάλλοντος και απευθύνεται κυρίως σε Μ.Κ.Ο με βασικό σκοπό τη προστασία του περιβάλλοντος. Το συνέδριο θα αποτελείται από μία σειρά παρουσιάσεων, διαλέξεων και συζητήσεων γύρω από πολλά και διάφορα θέματα που ενδιαφέρουν ένα ΜΚΟ σήμερα όπως τον ρόλο συνεργειών για τις ενέργειες των ΜΚΟ, ανάπτυξη πόρων,  ακτιβισμός, και έρευνα, με ιδιαίτερη έμφαση στον ρόλο των ΜΚΟ για την αναχαίτιση της κλιματικής αλλαγής.

Η επιλογή αυτής της  θεματικής είναι καθοριστική σε αυτό το χρονικό σημείο γιατί η κλιματική αλλαγή αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα σήμερα. Η αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη, η αλλαγή του κλίματος και οι συνέπειες τους στην υγεία, την οικονομία και την κοινωνία είναι ανησυχητικές.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν το Συνέδριο όπως το πρόγραμμα, τους ομιλητές και τη θεματολογία πατήστε εδώ. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα ακουστούν απόψεις και ιδέες και θα αναλυθούν οι καλύτερες πρακτικές που υιοθετούνται τόσο σε παγκόσμιο όσο και τοπικό επίπεδο με στόχο την ενθάρρυνση και την έμπνευση των συμμετεχόντων να συνεχίσουν τις προσπάθειες και δράσεις τους για θετική περιβαλλοντική επίδραση.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι εντελώς δωρεάν προς όλους όσους εργάζονται εθελοντικά και μη σε ΜΚΟ και είναι μία κοινωνική προσφορά των εταιρειών Grow Sustainability Consulting και EIMF. Η εγγραφή είναι απαραίτητη και μπορεί να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά στο eimf.eu/NGOcongress  

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και του Γραφείου της Επιτρόπου Περιβάλλοντος.

Ακροατήριο
Το συνέδριο είναι ανοικτό σε όλους όσους εργάζονται εθελοντικά και μη σε Μη- Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς (ΜΚΟ) στη Κύπρο. 

Ημερομηνία
Τρίτη | 27 Φεβρουαρίου 2024

Ώρα
09:00- 15:00

Χώρος
EIMF | Λευκωσία | 25, Μεγάρων 2032, Στρόβολος [View Map]

Είσοδος
Ελεύθερη (απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής)Celebrate 9 Years with EIMF

EIMF Has Assisted 6,000+ Professionals Get Certified

 

Ready for your next professional certification? Choose from 9 self-paced eLearning courses and enjoy a 30% discount!

*complete your purchase before 21 April 2024

Starts 20 February 2024

Master in Governance,
Risk & Compliance

Accredited by the CyQAA, our GRC programme empowers you to navigate complex regulations, manage risks, and fortify governance structures. Dive into a dynamic learning experience that ensures ethical operations, regulatory compliance, and risk reduction.

✅ Explore Scholarships & Financial Aid ✅ Discover the Match Funding Scheme